Othon G.H. - Tidens ström har inga stränder & Linea Matei - Projekt samtid

Väsby Konsthall

Senast uppdaterad 2020-01-28

Beskrivning
Tidens ström har inga stränder  
Othon G.H.
"Konst är konst. Denna otroligt viktiga energigivande källa där själen får asyl från den evinnerliga vardagslunken. Jag lärde känna konsten vid 25 års ålder när jag bodde i Paris med alla dess muséer och konstgallerier. Mitt uttryck har sedan utvecklats av intryck från när och fjärran. Inspirationen kommer ur skärningspunkten mellan det uråldriga och det samtida, där mystiken och den allmänmänskliga karaktären skymtar. Jag fascineras även av den skönhet som uppstår genom livets härdande resa. Med fantasin som själens öga når man långt.
Välkommen till min bildvärld!"

Projekt samtid  Linea Matei
Genom sin uppväxt i Södertälje med två systrar, en mamma från Kiruna och en pappa från Rumänien har Linea Matei upplevt flera sätt att vara, vilket har berikat hennes liv och bidragit till en strävan att konstnärligt utforska relationer, kulturella normer och maktstrukturer.
Installationen Att mötas är att växa handlar om världar som flätas samman genom människors relationer. Om arv, klass och kultur. Utställningen innehåller, förutom installationen, enskilda textila verk, skulptur, väv, målning och ljud.
Vernissage 18 april.  STÄNGT 1:a Maj.  

HITTA HIT

Pendeltåg Stockholm – Märsta/Uppsala.
Med bil E4, avfart 176. Infartsparkering  vid konsthallens norra sida.
Tider

Öppettider: 18/4–10/5 ons–tor 12–17, fre–sön 12–16.

Kostnad

Fri entré.

Info
Karta

VECKANS UTVALDA HEMMATIPS!