NOUVELLE VAGUE

Nalen – Stora Salen

Senast uppdaterad 2019-10-21

Beskrivning
Franska bossa nova-favoriten Nouvelle Vague kommer till Sverige med sitt unika koncept och magiska liveshow! Den 28 september intar de Nalen och Stora Salen – för fjärde gången!

Nouvelle Vague är antagligen ett av de häftigaste band du kan uppleva. Den kultförklarade New Wave-gruppen skapades av de franska producenterna Marc Collin och Oliver Libaux 2004 och har sedan dess frontats av en rad karismatiska och skarpa sångare, där de flesta av dem sedan gått vidare till framgångsrika solokarriäer. Till konserten i Stockholm blir det sångerskorna Melanie Pain och Elodie Frege på scen.

Namnet Nouvelle Vague, som översatt från franska betyder till ”ny våg”, sammanfattar bandets identitet och koncept på ett utsökt vis. På engelska ”New Wave”, på portugisiska ”Bossa Nova”. Resultatet blir en band som spelar klassiska New Wave-låtar i svängig Bossa Nova-anda. Bandet har fyllt fyra album med detta koncept och sålt över en miljon skivor.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 295 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!