NALEN: Larkin Poe

Kulturhuset Stadsteatern

Senast uppdaterad 2018-12-10

Beskrivning
Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019.

Larkin Poe är den hypade roots-rock duon bestående av systrarna Rebecca och Megan Lovell. Deras musik influerad av amerikansk roots och soul med slide-gitarrer har fångat kritiker och publik över hela världen. Nu kommer de till Stockholm för en Sverigespelning!

"Larkin Poe är inte bara mycket professionella, nästan perfekta musiker, de klarar också att lägga till en ny passion, modernitet och elegant coolhet till rocken." – Vogue

Bandet som kallats "Allman Brothers småsystrar" har turnerat med bland andra Elvis Costello, Bright Eyes och Conor Oberst. Rebecca och Megan Lovell är singer songwriters som spelar flera instrument och som gör sin egen version av Roots Rock’n’Roll: själfull och färgad av deras arv från södra USA. Baserade i Nashville men ursprungligen från Atlanta, är de ättlingar av poeten och geniet Edgar Allan Poe.

2018 blev deras självproducerade tredje album Peach nominerat till Blues Foundation Best Emerging Artist Album Award. Samma år utkom deras fjärde album, Venom & Faith som spelades in i Nashville. Utsedda till "Rolling Stones 10 Artists To Watch 2018" och hyllade av Forbes som "dina nästa favorit-artister".

HITTA HIT


Kostnad

Pris: 250 kr

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN