https://www.welma.se/wp-content/uploads/2023/06/vasamuseet-höstvinter.jpg

En försmak på Vasamuseets och Vraks höstprogram

Ett skepp kommer lastat med ett gediget höstprogram på de två systermuseerna på Djurgården. Här ger vi en liten försmak på vad som komma skall. Låter flera av punkterna intressanta? Gör dig själv en tjänst bli Vrakvän eller gå med i Vasamuseets vänner! Det ger dig flera förmåner och förstås fri entré både hos Vasamuseet och Vrak i ett helt år.

After Wreck på Vrak

Varje onsdag har Vrak kvällsöppet och erbjuder i samband med det kvällsvisningar med start kl 18. Avsluta museibesöket med tilltugg och något gott att dricka från Mackverket, museets café.

Exklusiv kajak-visning med Vasamuseet

Följ med ut på Stockholms vatten och vrakspana på riktigt i kajak tillsammans med en guide från Vrak. Tillsammans följer ni i skeppet Vasas kölvatten. Visningen sker 20 & 23 september.

Afternoon tea på Vasamuseet

Vasamuseets populära afternoon tea kommer tillbaka till hösten! I höst blir det tema Vasas 1960-tal. Avnjut en kopp te tillsammans med lyxiga och klassiska tillbehör till ett spännande föredrag om tiden då Vasaskeppet bärgades ur Stockholms vatten. Sker 29/9, 27/10 och 24/11.

Jazz-onsdag på Vasamuseet

Nyhet till hösten! Det bjuds på jazz invid de mäktiga skeppet under tre tillfällen under hösten. Musik varvat med kortare föredrag om Stockholm på 1960-talet. Baren är öppen och det kommer finnas småmat. Onsdagarna 20/9, 18/10 och 15/11.

Psst! Medlem blir du i respektive museums entré /Welma