MIDDAG MED ATOMIC SWING

Nalen

Senast uppdaterad 2020-11-17

Beskrivning
Tiderna är speciella, restriktionerna är självfallet ett nödvändiga, men de inställda konserterna under 2020 har lämnat ett hål efter sig och nu går det inte att vänta längre.

Det är dags för Atomic Swing att ta sig upp på scenen för att stilla publikens sug efter livemusik och bandets sug efter att spela. Eftersom ingenting är som vanligt tänker Atomic Swing inte heller vara det, de kommer nämligen att spela som en akustisk trio från året 1792.

Med cembalo och ståbas har deras verk anpassats för denna nya sättning och resultatet är en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. På bas finner vi Tomoo Sukenobu, på cembalo och piano hittar vi Michael Lohse och på gitarr och sång självfallet Niclas Frisk.

Den här konserten är en middagskonsert vilket innebär att i biljettpriset ingår en enrättermiddag. Vi kommer att servera en chili med avokadoröra, rostad vitlöksmajonnäs, friterad tortilla och picklad rödlök. Veganskt alternativ finns.

Endast ett fåtal platser, så pass på!

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Tider

När: 5–6/2 2021 kl. 20.

Kostnad

500 sek + service. I priset ingår en enrätters middag.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta