MICHAEL MALARKEY

Nalen – Nalen Klubb

Senast uppdaterad 2019-09-03

Beskrivning
Med ett mörker och ett musikaliskt historieberättande som för tankarna till Leonard Cohen och Tom Waits, tillsammans med en intensiv närvaro, är Michael Malarkey en makalös musiker – och särskilt live. 

Född i Beirut till en irländsk-amerikansk pappa och en engelsk mamma, med såväl italienskt som arabiskt ursprung, växte Michael Malarkey upp i Ohio, USA, innan han flyttade till London för att gå på London Academy of Music & Dramatic Art (LAMDA). Efter sin examen började Malarkey uppträda på teatrar runt om i London och efter många kritikerrosade framträdanden och roller, bland annat på National Theatre i London, flyttade han fokus till filmduken. Idag är Malarkey kanske mest känd för sin roll som Lorenzo i The Vampire Diaries, men också för sin musik.
Musikstilen är en atmosfärisk stundvis rockig slags folkmusik. Som singer-songwriter har Malarkey hittills släppt en fullängdare, ”Mongrels” (2017) samt ett antal EP:s och singlar. Men ett nytt album är snart klart och väntas komma i början av 2020 – lagom i tid till att Malarkey åker ut på turné. Lördag den 18 januari kommer han till Nalen Klubb.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 250 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN