Matilda Schyborger - jazz i Nacka konsthall

Dieselverkstaden

Senast uppdaterad 2019-09-03

Beskrivning
Med inspiration av Joni Mitchell, Wildbirds and peacedrums och Billie Holiday hittar hon sitt alldeles unika sound där klang och text är i fokus men också det laddade samspelet mellan musikerna i ensemblen.Matilda har de senaste åren synts på olika scener i Stockholm, bland annat Fasching, Innergården jazzklubb, Hellsten och Kulturnatten. Nu kommer gruppen till Dieselverkstaden för att på ett eller annat sätt få beröra lyssnarna.Press”Vad man än tycker om bilar och ridsport ligger det nära till hands att jämföra den med en frilagd handbroms och/eller en galopphäst som exploderar ut ur en startbox.”Orkesterjournalen (webb) maj 2019

Erbjudande - halva priset på plocktallrik hos Urban Deli i Sickla före konserten!
Det enda du behöver göra är att först hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på Urban Deli i Sickla för att få plockbrickan (chark eller veg) för halva priset. Vi rekommenderar att man är på Urban Deli i god tid innan konserten!

HITTA HIT

Buss:
Från Slussen/Glasbruksgatan mot Jarlaberg. Gå av vid Sickla allé. Gå 400 m till Marcusplatsen.  Man kan också ta buss 74 direkt till Sickla Allé från Mariatorget. 

Tvärbanan:
Det tar c:a 10 minuter att gå från Tvärbanans sluthållplats i Sickla till Dieselverkstaden.

Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis.
Kostnad

Fri entré.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN