Julshow: Maia Hirasawa & Carl Einar Häckner

Södra Teatern – Stora Scen

Senast uppdaterad 2019-11-13

Beskrivning
Artisten Maia Hirasawa har bjudit in Carl-Einar Häckner som gästartist till hennes egna nya julshow. Tillsammans kommer de att bjuda på en spännande och trollbindande afton.
Maia Hirasawa har släppt album och turnerat i tolv år, men detta är allra första gången hon ger sig ut i konserthusen på en utpräglad julturné.

”November är en tung månad för mig, men när december kommer med allt som har med julen att göra så blir allt lite lättare. Jag är en sån som bara älskar julen. Julen är magisk, den bara är det.”  – Maia Hirasawa

– Jag kommer trolla lite, prata om julen, kanske överraska mig själv i sammanhanget. Blev inspirerad när Maia ringde och fråga om jag ville. ”Vad roligt tänkte jag.” Jag måste givetvis trolla, göra humor. Kanske sjunga en sång?, säger Carl-Einar Häckner om sin del i Maia Hirasawas Magiska Jul.

Att Carl-Einar Häckner tackade ja till detta var som dröm för Maia.

– Jag är sedan länge ett stort fan av honom och jag är helt säker att hans poetiska skimmer, humor och inte minst magi kommer lägga sig som ett varmt hölje över våra hjärtan. Vi har ju så olika uttryck på scenen, men vad vi förmedlar är ändå lika, säger Maia Hirasawa.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Slussen, uppgång Götgatan.
Kostnad

Pris: 395 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN