Lustans lakejer

Nalen – Stora Salen

Senast uppdaterad 2018-12-10

Beskrivning
I februari 2019 fyller ”Åkersberga” 20 år och för att fira detta ger Lustans Lakejer en exklusiv konsert på Nalen i Stockholm den 16 februari.

Men vi tar det från början. Lustans Lakejer gav 1999 ut sitt efterlängtade comebackalbum ”Åkersberga” som gick direkt in på album-topplistan, fick lysande kritik och ledde till en utsåld turné. Med tiden har även de mest nostalgiska fans kommit att ranka plattan som en av LL’s bästa, många anser till och med att det är den allra främsta. Låtar som ”En Kvinnokarls Död” och ”Cynisk” räknas nu till Lustans klassiker och ”Vackra Djur gör Fula Saker” är en av bandets mest populära konsertfavoriter.
När albumet nu firar 20 år kommer Lustans Lakejer till Nalen för att bjuda på albumet i sin helhet, samt avsluta konserten med deras övriga klassiker.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 375 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!