LOS LOBOS

Nalen – Stora Salen

Senast uppdaterad 2020-05-13

Beskrivning
NYTT DATUM! Los Lobos kommer till Stockholm och Nalen den 21 maj 2021. 

2011 spelade Los Lobos för en euforisk publik på Nalen, och äntligen kommer de igen! Bandet har under sina 40 år blivit ett av världens mest kända nuevo latino-band med låtar som La Bamba.

Los Lobos är hos den breda massan antagligen mest kända för filmmusiken till ”La Bamba”, historien om rock’n’roll-stjärnans Ritchie Valens korta liv. Men de är så mycket mer än så. De har sina rötter i mexikansk musik men blandar upp den med rockabilly, latin, jazz, soul och blues.

Genom åren har de släppt ett tjugotal studioalbum och valdes 2015 in i Rock and Roll Hall of Fame. Senaste plattan Gates of Gold hyllar immigranternas Amerika och låtarna handlar om ögonblick ur bandmedlemmarnas liv och vilka erfarenheter och val livet bjuder.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Tider

När: 21/5 kl. 20.

Kostnad

Pris: 490 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

REDAKTIONENS FAVORITER JUST NU