NYTT DATUM: Lika Olika - Musikalen

Oscarsteatern

Senast uppdaterad 2020-10-29

Beskrivning
- Nytänkade, normbrytande och fabulöst!
Det här är vi, Attendo Unika Stadshagen - den nya generationen av funkis-ensemble. En daglig verksamhet inom LSS som arbetar med musikalproduktion.

Musikalen är ett romantiskt drama där det är människors inneboende olikheter som skapar osynliga barriärer mellan oss. Barriärer som i musikalen övervinns av kärleken. Den här produktionen skakar om och utmanar de normer vi lever med dagligen.

Musikalen är en kommentar på det utanförskap som drabbar personer med funktionsvariationer eller andra som inte passar in i normen eller samhället. En uppmaning att expandera förståelse och acceptans för allas inneboende olikhet. Alla musikalartister på scenen har någon form av funktionsvariation.

Ensemblen har i flera år arbetat med uppsättningen och musikalen hade urpremiär år 2016. Den blev en omedelbar favorit med sina komiska inslag, medryckande originalmusik och träffande budskap! Lika Olika tar nu nya steg mot en större scen på Oscarsteatern för att fler ska kunna ta del av denna succéföreställning. Det här är något svenska folket inte vill missa!

HITTA HIT

Tunnelbana:
T-centralen eller Hötorget.

Pendeltåg:
Centralen.

Buss:
Buss 69, 53 stannar på station Kungsgatan/Vasagatan och Buss 1 på station Cityterminalen.
Tider

När: 6/5 2021, se hemsidan för tid.

Kostnad

Pris: 370 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
Karta