Konstsnack: Kosmologiska pilar

Bonniers Konsthall

Senast uppdaterad 2019-09-18

Beskrivning
Nyfiken på samtidskonst? Kom på höstens konstsnack – ett nytt kurskoncept där vi lär oss om samtidskonst i ett avslappnat format.

Vi börjar med att titta på några av verken i utställningen Kosmologiska pilar. Därefter bjuder vi på soppa och vin och kursledaren ger en kort presentation av huvudfrågorna i utställningen. Vi avslutar tillsammans med ett eftersnack där vi fokuserar på den egna konstupplevelsen. Olika verk och teman kommer att behandlas vid de två kurstillfällena.

Kursen ger en övergripande introduktion till samtidskonstens komplexa fält och olika uttrycksformer. Den kan även ses som en scanning av de teman som kommer att diskuteras mer fördjupat i onsdagskvällsprogrammet. I mötet med konsten lär du dig att reflektera och diskutera estetiska fenomen och hur de hänger samman med samhällsfrågor i den tid vi lever i idag.

Anmäl dig nu och lär dig mer om samtidskonsten. Inga förkunskaper krävs! Kursen hålls vid två tillfällen, torsdag 5 september och 3 oktober. Du kan välja mellan att deltaga ett av tillfällena eller på båda kvällarna.

Kurshållare: Pernilla Glaser, RISE, Sveriges forskningsinstitut.

Språk: Svenska.

HITTA HIT

Tunnelbana:
S:t Eriksplan, därefter ca 600 m promenad.
Kostnad

Pris: vuxen 379 kr. Medlemspris: 299 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!