Jessica Pratt

Nalen – Nalen Klubb

Senast uppdaterad 2019-01-29

Beskrivning
Amerikanska Jessica Pratt har jämförts med storheter som Joni Mitchell, samtidigt som hennes stil och sound står för något helt eget. En mystisk och tystlåten slags folkmusik. 

Efter att ha skrivit och producerat ett antal demos och snabbt vunnit en liten fanskara tog Jessica Pratt steget att flytta från San Francisco till Los Angeles. Väl i L.A. spelade hon in det som skulle bli den officiella debuten – och vilken debut det blev. Skivan tog med henne på en turné världen över och allt fler förälskade sig i Jessica Pratt och hennes närvaro, texter och sångröst.Hennes nästan akrobatiska falsettsång, ackompanjerad av mjuka instrument som gitarr, flöjt och piano, försätter lyssnaren i ett drömlikt och nästan hypnotiskt tillstånd; en vacker dvala där avstånd och närhet smälter samman. Tyst, mystiskt och alldeles, alldeles underbart.Nu är det också bestämt att Pratt släpper ett tredje album, ”Quiet Strings” den 8 februari. Drygt en månad senare intar hon scenen i Nalen Klubb.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 250 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta