Jag klarar mig (hur är det själv?)

moment:teater

Senast uppdaterad 2019-11-27

Beskrivning
Med inspiration av egna erfarenheter av stora förluster, föreställningen Dr Jekyll och Mr Hyde samt nederländsk cabaret ger Andreas Boonstra en standupteaterkonsert om den svåra konsten att leva vidare efter att ha blivit lämnad av någon som dör.

Med sig har han ett knippe rocklåtar, ett band, spridda scenografibitar och rekvisita från gamla föreställningar och ett huvud sprängfyllt med minnen och funderingar. Eftersom Jekyll och Hyde inte är med oss längre så blir det väldigt mycket Advokat Utterson för pengarna.

Vi möter också en sliten gammal holländare med en liten hund, Erik XIV:s franske trädgårdsmästare och mannen med den färgglada kavajen. Vi får lyssna på Creedence i Linköping, höra om att Bellman egentligen är bättre på nederländska och gå på premiärfest på Dramaten. Det är såklart ensamt på scen nu när Mathias Olsson bokstavligt talat aldrig mer kan komma och ingen cover-version i världen kan såklart göra Robert Dahlqvists låtar riktigt rättvisa, men kanske är det ändå bättre att försöka än att låta bli.

Manus och regi: Andreas Boonstra

Spelas utvalda datum till och med den 12 december. Tips! Det går att beställa soppa innan föreställningen, läs mer här!

HITTA HIT

Tunnelbana:
Gubbängen, gröna linjen mot Farsta strand
Kostnad

Pris: vuxen 250 kr, pensionär 200 kr, student 200 kr, barn 100 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperNej
  • RestaurangNej
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!