NYTT DATUM: Isak Danielson

Södra Teatern – Stora Scen

Senast uppdaterad 2020-04-01

Beskrivning
På grund av rådande situation kommer konserten med Isak Danielson flyttas till den 16/9. Köpt biljett gäller till det nya datumet.

Isak Danielson följer upp höstens gripande singel ”Silence” med nya ”Light Up”, en försmak av hans andra studioalbum som kommer under våren. I vår väntar även en skandinavisk turné.

Efter en smygstart på branschfestivalen By:Larm i Oslo i slutet av februari, inleds vårturnén den 10 mars i Uppsala. Bland annat Stockholm, Malmö, Göteborg samt Vasa i Finland kommer få besök.

I ”Light Up” ställer Isak upp dörren på vid gavel. Han berör på ett djupt personligt plan sin relation till ångest, en självupplevd kamp han haft under många år. Även om ämnet är mörkt så återfinns det ändå ljus i låten. Omfamnat mellan cinematiska stråkharmonier bär hans kraftfulla röst fram blottande verser och refränger som ingjuter styrka i budskapet, att ingen någonsin ska känna sig ensam i sin kamp med ångest.

– Jag skrev den utifrån mina egna erfarenheter och svårigheter att leva med panikångest. Det känns viktigt att förmedla att det är helt naturligt och absolut inte ovanligt att uppleva ångest. Det var en av de första sakerna som hjälpte mig på min resa med att bli bättre, att ve

HITTA HIT

Tunnelbana:
Slussen, uppgång Götgatan.
Tider

När: 16/9 kl. 19.30.

Kostnad

Pris: 330 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN