GOOD HARVEST

Nalen

Senast uppdaterad 2020-09-09

Beskrivning
På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 har Good Harvest valt att flytta konserten den 17 april. Nytt datum för konserten är 29 oktober.

Good Harvest är musikalisk eufori för musikälskare. Intressant, lekfullt oväntat och enormt vackert är ord som ger en bild av duon Hanna Enlöf och Ylva Erikssons samspel. I slutet av 2020 kan vi vänta oss ny musik från duon, och i samband med det även en konsert i Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Hanna och Ylva träffades redan som 15-åringar i hemstaden Falun när de började spela i samma band. De hittade snabbt varandra genom den gemensamma kärleken till idoler som Simon & Garfunkel, Nick Drake, Joni Mitchell och Gillian Welch.

Good Harvest byggde upp ett gott rykte genom att spela live och släppte sen deras debut-EP ”Bottom Dollar” 2014 som fick strålande kritik. Under hösten 2016 släppte de även sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” i en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Tider

När: 29/10 kl. 19.

Kostnad

Pris: 305 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN