En lite skönare After Work i Hågelbyparken

Hågelbyparken

Senast uppdaterad 2019-03-27

Beskrivning
INSTÄLLT - p.g.a. för få anmälningar.

Ta med vännerna eller kollegorna på en lite skönare after work som ger dig en bra start på helgen. Tillsammans med företaget Leliv arrangerar vi en kväll med mindfulness och föreläsning som ger dig motivation. Vi har laddat med goda matiga smörgåsar, hälsosamma drycker och annat gott. Vi ses!

Ta med vännerna eller kollegorna på en lite skönare after work som ger dig en bra start på helgen.Tillsammans med företaget Le Liv AB arrangerar vi en kväll med mindfulness och föreläsning i hälsans tecken. 
Vi har laddat med goda matiga smörgåsar, hälsosamma drycker och annat gott så att ni kan umgås med vänner och njuta av kvällen.

Föreläsning - Att skapa sitt liv
Alla människor kämpar med sina liv på olika sätt. Vi försöker få ihop vår vardag och samtidigt vill vi uppleva glädje och få möjlighet att njuta av livet. Men det är lättare sagt än gjort. Det kan kännas som om vi drunknar i andras krav på hur vi ska leva. För att kunna skapa ett liv på våra egna villkor behöver vi ha en plan. Vi behöver också ha strategier för att hantera de hinder vi kommer möta när vi går mot det vi vill ha.

HITTA HIT

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller t-bana till Alby Station.
Byte till buss 707/737 och 708/738 som stannar vid hållplats "Hågelby".

Med bil: 
Från E4/E20 avfart 146b för väg 258 (skyltar Alby/Tumba), sväng in på Hågelbyleden. 
Från Huddingevägen, avfart mot Hågelbyleden/väg
Kostnad

Pris: 380 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarNej
  • KaféJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!