EN 6:A AVEC NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Mälarhöjdens friluftsteater

Senast uppdaterad 2021-06-07

Beskrivning
För tredje året i rad kommer den svängiga sånggruppen med sin sprudlande energi  till Mälarhöjdens Friluftsteater!
Med sina fantastiska sångröster hälsar Lili Öst, Maria Wells, Pernilla Cowan, Gunilla Lundblad, Christina Nordstrand & Lena Nilsson er varmt välkomna till en härlig kväll! 

 Om AVEC
Avec känner ni bl a igen ifrån ”Allsång på Skansen” där de medverkade i samtliga program under 3 somrar. Rhapsody in Rock med Robert Wells, revyer, festivaler och krogshow med komikerna Thomas Pettersson och Kryddan Peterson är andra sammanhang ni sett dem i och de har turnerat både i Sverige och utomlands och gjort ett oräkneligt antal spelningar i när och fjärran. Förutom ”Allsång på Skansen” har de medverkat i en mängd andra TV-program; Bingolotto, Cafe´program, Julnygammalt för att nämna några.  De har sålt guld med julskivan ”Jingle Wells”, gett ut den kritikerrosade skivan ”Avec” och legat på Svensktoppen med ”Vinden har vänt”. 
 

HITTA HIT

Ligger mellan Bredäng och Mälarhöjden med Mälaren som fond. Om du kommer från Ålgrytevägen, Följ skylt ” Friluftsteatern” vid gångvägen till höger om infarten till Café Lyran. Där den delar sig ca 100m ner, håll höger och du ser teatern.

Kommunalt:
Ta röd linje mot Norsborg till T-Bredäng och promenera i tio minuter förbi Jakobsbergs gård ner till Mälares strand, eller ta buss 135 från Bredäng mot Mälarhöjden och kliv av vid Mälarhöjdsbadet. Följ skyltning ” Friluftsteatern” från tunnelbanan.
Kostnad

Pris: 180 kr.

Info
Karta