Salongssamtal: De kommer att drunkna i sina mödrars tårar

Unga Klara

Senast uppdaterad 2021-01-26

Beskrivning
Varmt välkommen till SALONG: De kommer att drunkna i sina mödrars tårar. Ett digitalt samtal mellan författaren Johannes Anyuru och Farnaz Arbabi, regissör, dramatiker och en av Unga Klaras två konstnärliga ledare.

Samtalet handlar om Johannes Anyurus roman De kommer att drunkna i sina mödrars tårar, som kom ut 2017, och om teaterföreställningen från 2020, dramatiserad och regisserad av Farnaz Arbabi. Samtalet leds av Unga Klaras pedagog, Julian Vigil. 
 
De kommer att drunkna i sina mödrars tårar gestaltar den rädsla som många känner för växande populism och extremism. En högaktuell berättelse om nationalism, rädsla och radikalisering. Hur ser den morgondag ut som vi skapar idag? Vad kan vi lära oss av att se bakåt och framåt i tiden?  Läs mer om föreställningen här!
 
Vi berör ämnen som science fiction, demokrati, tillhörighet, utanförskap och vår gemensamma framtid. Du är välkommen att ställa dina frågor!

Under våren 2021 arrangerar Unga Klara digitala salongssamtal som tar upp och belyser teaterns arbete med föreställningen De kommer att drunkna i sina mödrars tårar utifrån olika perspektiv. 
 
Streama gärna föreställningen via Voyd innan salongssamtaleti

HITTA HIT

Unga Klara ligger i Kulturhuset Stadsteaterns bottenvåning, med entré från Sergels torg.
Kostnad

Kostnadsfritt att delta, men förbokning krävs! Anmäl dig via e-post till bokning@ungaklara.se, så får du en länk och inbjudan till samtalet på Zoom. Märk din bokning "Salong 27/1".

Info
Karta

REDAKTIONENS FAVORITER JUST NU