Devin Townsend

Södra Teatern – Stora Scen

Senast uppdaterad 2019-01-08

Beskrivning
Devin Townsend har startat och medverkat i fler viktiga band och projekt än vad andra bara kan drömma om. Det är en mångsidig och talangfull multitalang som har varit en av de mest betydelsefulla personerna i metalvärlden från 1990-talet fram till i dag.

Det enda som har varit konstant i Devin Townsends långa karriär är: förändring. Från Steve Vais Sex & Religion (1993) som Townsend frontade, till ikoniska soloskivan Terria (2001), till multitalangens country rock-skiva Casualties of Cool (2014) till det fantastiska albumet Transcendence (2016) och det senaste släppet Ocean Machine; Live at the Ancient Roman Theatre Plovdiv (2018) – har Devin Townsend en diskografi som liknar ingen annans.

Efter att Devin Townsend Project lades ned tidigare i år satsar Devin Townsend helt och hållet på nästa steg i den imponerande karriären – albumet Empath som släpps 2019 via HevyDevy Records/InsideOut Music.

Den 31 mars får vi se en av rock- och metalvärldens viktigaste personer på en scen i Sverige igen. Södra Teatern är platsen – och det lär bli något alldeles speciellt.


Södra Bar öppnar 18.30.
På scen: 19.30


Ålder: 13 år med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.


För information om rullstolsplatser och Södra Teaterns tillgänglighet kontakta biljettkassan snabel-a sodrateatern punkt com


Med reservation för ändringar. Presenteras i samarbete med Live Nation.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Slussen, uppgång Götgatan.
Kostnad

Pris: 450 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!