Det syns inte

Scalateatern

Senast uppdaterad 2019-03-06

Beskrivning
Det syns inte – musikalen som skildrar hur vi egentligen mår. Digitaliseringen händer nu och förenklar mycket i vår tillvaro. Att komma i kontakt är oftast bara några knapptryckningar bort.

Finns det en koppling mellan hur vi mår och tiden vi tillbringar med sociala medier, game:ing och att vara ständigt uppkopplade? Musikalen Det syns inte är en högaktuell samtidsspegling med både skratt och gråt. Med hög igenkänningsfaktor berörs tabubelagda ämnen med en stor dos humor. Det syns inte sätter fingret på samtidens bekymmer, trivialiteter och allvar: Är jag lika lycklig inuti som jag visar utåt? Hur tar jag den perfekta selfien? Hur får jag kontakt med min tonåring?

Det syns inte är en nytänkande och stark föreställning om vår digitala samtid som på ett underhållande och humoristiskt sätt använder scenkonsten för att sprida kunskap från den senaste forskningen om hjärnan och vårt mentala mående.

Föreställningen är 90 minuter utan paus och kombineras med en kort föreläsning av hjärnforskaren Sissela Nutley som drar paralleller mellan musikalen och aktuell forskning om sociala medier. Produktionen återvänder efter två tidigare succéomgångar tack vare projektstöd från Allmänna Arvsfo

HITTA HIT

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.
Kostnad

Pris: 80–395 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféNej
Karta