Daniel Sloss "X"

China Teatern

Senast uppdaterad 2019-09-01

Beskrivning
Daniel Sloss gjorde succé i både Stockholm och Göteborg i höstas – en sån succé att det nu står klart att han kommer tillbaka med sin show Daniel Sloss ”X”. I oktober 2019 har du som missade honom förra gången chansen att se honom göra upp med mansrollen ännu en gång gång på China Teatern i Stockholm. Den ständigt aktuelle Daniel Sloss rivstartade förra året genom att reprisera sin show DARK under en vecka på Soho Playhouse i New York, värma upp för David Chapelle i San Francisco och gästa Conan för åttonde gången innan han fortsatte turnera genom USA och vidare till Australien.

Med start i sommar repriserar han sin tionde soloföreställning Daniel Sloss ”X” som sålde slut i både Stockholm och Göteborg hösten 2018. Förutom Daniel Sloss ”X” är han även aktuell med två nya Netflix-specialer och är den andre komikern någonsin som fått ett Netflix-paket.

Sloss intelligenta humor får publiken att känna sig extremt normal och samtidigt extremt trasig. Du skrattar tills du gråter – eller är det kanske tvärtom? 

Föreställningslängd: ca 90 min inkl 20 min paus

HITTA HIT

Tunnelbana:
Kungsträdgården
Kostnad

Pris: 335 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!