Mer läsning
Publicerat 25 Mars 2020 10:12

Angående corona

Senast uppdaterad 11 januari 2022 

På grund av den rådande situationen med coronaviruset är det inte mycket i kulturstockholm som är sig likt. Vi vet att det är många som är oroliga med anledning av den ökade smittspridningen och vill därför klargöra att vi i största möjliga mån håller vår webb uppdaterad samt självklart inte tipsar om evenemang utanför Folkhälsmyndighetens riktlinjer.

Vi för täta diskussioner med våra kulturarrangörer och vet att de vidtar åtgärder för att säkerställa en så säker miljö som möjligt. Vi vill också be dig som besökare att följa direktiven från Folkhälsomyndigheten och stanna hemma vid minsta symptom. 

Det är också viktigt att ni dubbelkollar information om till exempel öppettider direkt hos arrangören, samt att ni kommer ihåg att detta är en kris som vi inte vet hur länge den kommer att pågå. Det innebär att vi idag inte kan säga helt säkert hur det blir med evenemang som är planerade längre fram. 

I tider som dessa är det också viktigt att vi gör vad vi kan för att stötta våra kulturaktörer, arrangörer och favoritplatser. Därför uppmuntrar vi till att fortsätta köpa konsert-, dans- och teaterbiljetter, eller varför inte ett årskort på ditt favoritmuseum eller ett presentkort?

Tillsammans hjälper vi varandra, ta hand om er!
Hälsningar Welma