Mer läsning
Publicerat 25 Mars 2020 10:12

Angående corona

Senast uppdaterad 1 januari 2021 

På grund av den rådande situationen med coronaviruset är det inte mycket i kulturstockholm som är sig likt. Vi vet att det är många som är oroliga med anledning av Covid-19-utvecklingen och vill därför klargöra att vi i största möjliga mån håller vår webb uppdaterad samt självklart inte tipsar om evenemang utanför Folkhälsmyndighetens riktlinjer.

Vi för täta diskussioner med våra kulturarrangörer och vet att de vidtar åtgärder för att säkerställa en så säker miljö som möjligt. Vi vill också be dig som besökare att följa direktiven från Folkhälsomyndigheten och stanna hemma om du har symtom på luftvägsinfektion. 

Det är också viktigt att ni dubbelkollar information om till exempel öppettider direkt hos arrangören, samt att ni kommer ihåg att detta är en kris som vi inte vet hur länge den kommer att pågå. Det innebär att vi idag inte kan säga helt säkert hur det blir med evenemang som är planerade längre fram. På grund av detta kommer Welma inte att ges ut i pappersform under våren 2021, utan satsar enbart på sina digitala kanaler.

Det vi däremot vet är att kulturen är viktigare än någonsin – varför vi fortsätter att tipsa om kulturevenemang och även lyfter många digitala sådana. Använd vårt kalendarium och spana in de olika digitala kategorierna, eller klicka dig in på welma.se/kulturhemma för flera utvalda och spännande kulturmåsten. 

I tider som dessa är det också viktigt att vi gör vad vi kan för att stötta våra kulturaktörer, arrangörer och favoritplatser. Därför uppmuntrar vi till att fortsätta köpa konsert-, dans- och teaterbiljetter, eller varför inte ett årskort på ditt favoritmuseum eller ett presentkort? Vi har gjort en lista där du snabbt kan hitta aktörer som erbjuder olika typer av presentkort, medlemskap eller annat. 
KLICKA HÄR