Blåsarsymfonikerna: Den Stora Blåsarfesten - Flyttad till 2021

Musikaliska

Senast uppdaterad 2020-05-28

Beskrivning
Med anledning av covid-19/coronaviruset är konserten Den Stora Blåsarfesten med skådespelaren Rachel Mohlin och Blåsarsymfonikerna flyttad till 2021. Vi återkommer med mer information.

Blåsarsymfonikerna och dirigent Catherine Winnes bjuder in skådespelerskan Rachel Mohlin med gäster för att tillsammans med publiken utforska musikalisk humor och allt däremellan och inunder. Rachel Mohlin lotsar oss genom konserten och det kan även förkomma spår av dans och sång från nyss nämnda aktris.

Anna Vnuk står för regi och har sedan genombrottet 2013 med Solofestival med mig själv satt upp sina föreställningar på Stadsteatern i Stockholm och Skärholmen, Riksteatern, Parkteatern, Dansens hus, Backa teatern, Dramaten och Scala teatern. Anna rör sig gärna mellan genrer och gör allt från nutida dans för den yngsta publiken till Melodifestivalen, humorgruppen Grotesco och amerikansk skräckfilm. 

Ur programmet
Franz von Suppé - Ouvertyr till Lätta Kavalleriet
Jule Styne - musik ur Funny Girl
W.A Mozart - ur Ein musikalischer Spaß
Charles Strouse - Tomorrow ur Annie
Lili Boulanger - D’un matin de printemps
Georges Bizet - Habanera ur Carmen
Leonard Bernstein -

HITTA HIT

Tunnelbana:
Blå linje till Kungsträdgården, uppgång Kungsträdgården, eller röd linje till Östermalmstorg, uppgång Birger Jarlsgatan.

Buss:
Karl XII:s torg: buss 2, 62, 76, 57 och 96
Nybroplan: buss 47, 52, 62, 76 och 69

Spårvagn:
Spårvagn 7
Kostnad

Pris: 100–270 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangNej
  • BarNej
  • KaféNej
Karta

VECKANS UTVALDA KULTURMÅSTEN