Billy Lockett

Nalen – Nalen Klubb

Senast uppdaterad 2019-01-07

Beskrivning
Billy Lockett är den brittiska sångaren som turnerat med Lana Del Rey och Birdy – och som inspireras av artister som Radiohead och Ludovico Einaudi.  Senast Lockett besökte Sverige var som förband till Jeff Lynne’s Electric Light Orchestra på Globen i höstas men kommer alltså tillbaka för en egen headline-turné. 

När Lockett dök upp på musikscenen med sin debut-EP under 2016 var alla – såväl kritiker som musikintresserade – helt tagna på sängen. Den unge britten kändes inte som en ny musiker, utan tvärtom som en fullfjädrad artist. Hans djupa texter, där han sätter ord på de svåraste av känslor, kan närmast jämföras med poesi. På så sätt var det kanske inte konstigt att han, trots att han bara hade släppt någon enstaka singel, lyckades sälja ut Bush Hall i London på mindre än 48 timmar.
Nu har turen kommit till Sverige och den 27 mars intar han Nalen Klubb.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 215 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta