Att malas ner

Teater Tribunalen

Senast uppdaterad 2019-04-29

Beskrivning
"Ni måste lyssna ordentligt. Det jag ska berätta är mycket viktigt. Men det tror jag ni förstår, med tanke på det jag skickar tillsammans med den här kassetten."

Den pågående, omvända klasskampen - det vill säga de rikas uppror mot de fattiga - är inbyggd i själva administrationen. Solidariteten är utstruken ur alla myndighetsinstruktioner och ur alla partiprogram. De nya riktlinjerna är att all enskild olycka är den enskildes eget fel. Du faller för att du inte haft vett att skaffa dig en utbildning, för att du inte förstått den moderna tidens krav. Försäkringskassans uppgift är inte att hjälpa de sjuka och förslitna. Försäkringskassans uppgift är att minimera antalet skattekronor som utges för de sjukas och förslitnas väl och ve. Försäkringskassans uppgift är att mala ner.

Urpremiär 3 maj. 

Av: Jan Käll
Regi: Henrik Dahl
Med: Anna Maria Käll, Henrik Dahl och Nils Forsén
Scenografi & ljus: Magnus Lindberg

Föreställningslängd: ca 70 min

HITTA HIT

Spelplats: Panncentralen, Bryggeriet Handelsplats
Mötesplats: Teater Tribunalens tillfälliga foajé. Bryggerivägen 12a, Norra Ulvsunda.

Vägbeskrivning:
Alternativ 1: Tvärbana till hållplats Johannesfred, följt av skyltad promenad på ca 800 m. (Tvärbanan går från t ex Sickla, Gullmarsplan, Årstaberg eller Liljeholmen.)
Alternativ 2: Från Alvik. Buss 110 mot Bromma flygplats, avstigning vid hållplats Voltavägen, sedan promenad på ca 300 m. (Se sl.se för fler alternativ)
Kostnad

Pris: vi tillämpar inkomstrelaterade biljettpriser mellan 100-300 kronor. Du väljer själv vilken priskategori du tillhör.

Info
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!