ÅRSTA FOLKETS HUS TEATER: David Sedaris (USA) i samtal med Ika Johannesson

Kulturhuset Stadsteatern

Senast uppdaterad 2018-11-20

Beskrivning
Möt den amerikanske komikern och författaren som fått miljontals fans världen över med radioprogrammet This American Life – David Sedaris, i samtal med Ika Johannesson.

Sedaris är en av de absolut populäraste skribenterna i USA idag, och skriver ofta dråpligt och brutalt ärligt om vår samtid. har lyckats nå en stor publik genom den omtalade podcasten This American Life och med essäer i The New Yorker. Sedaris hämtar inspiration från sin egen familj och allt som hör vardagen till; som jobb, utbildning och relationer. 2001 fick David Sedaris ta emot Thurber Prize for American Humor som ges till den bästa humoristiska skribenten i USA en gång per år.

Ika Johannesson är kulturjournalist, publicist, programledare och författare.

Om Calypso
När David Sedaris köper ett sommarställe nära havet ser han avkopplande semestrar, brädspel och bad framför sig. Och livet på The Sea Section, som han kallar det, är precis så idylliskt som han drömt om. Men en liten detalj kvarstår: det är omöjligt att ta semester från sig själv, och så gott som omöjligt att ta semester från sin familj.    

I Calypso rannsakar Sedaris åldrande, politisk korrekthet och döden. Calypso är en både mörk och varm bok och har blivit unisont hyllad av kritiker världen över.

HITTA HIT


Kostnad

Pris: 90 - 110 kr

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

VECKANS UTVALDA FAVORITER!