AARON LEE TASJAN

Nalen – Nalen Klubb

Senast uppdaterad 2018-12-10

Beskrivning
Americana-trubaduren Aaron Lee Tasjan kommer till Sverige! En konsert där americana och power-pop möts, med starka Beatles-influenser men än starkare texter.

Det finns faktiskt få artister som är lika bra på att spela gitarr som på att skriva texter. Det finns nästan ännu färre som har en unik närvaro, ett säreget uttryck och en omedelbar leverans. När Aaron Lee släppte sin debutskiva ”In the Blazes” 2015, som följdes upp med ”Silver Tears” bara året efter, gick det hela väldigt fort. Aaron Lee gick från doldis till hyllad, hajpad och älskad.
Med nya skivan ”Karma for Cheap” är Tasjan helt plötsligt en trubadur som rör sig mer åt power-pop och med mer gitarrmanglande än tidigare. Det går inte att ta miste på de starka Beatles-influenserna, men det går heller inte att kalla Aaron Lee Tasjan för något annat än ett artistiskt geni. Biljetter släppta!

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 250 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!